گرده زنبورعسل (Pollen)

روش‌های تولید ، بسته بندی ، موارد استفاده و فواید گرده جمع آوری شده توسط زنبور عسل

گرده زنبورعسل (Pollen)

روش‌های تولید ، بسته بندی ، موارد استفاده و فواید گرده جمع آوری شده توسط زنبور عسل

جمع آوری گرده از تله گرده

فواصل تخلیه مخزن تله با توجه به شرایط آب و هوایی فرق می‌کند به طور‌که در مناطق مرطوب مخزن تله‌گرده باید روزانه تخلیه شود ولی در سایر مناطق حداکثر به مدت ۵ روز گرده می‌تواند در داخل مخزن باقی بماند.

روش‌های مختلفی برای نگهداری گرده وجود دارد. به طور‌کلی گرده خارج شده از مخزن تله باید هر چه سریع‌تر هوا داده شده و خشک گردد که می‌تواند در داخل گلخانه یا فضای بسته با پوشش شیشه‌ای و حرارت مستقیم خورشید و یا سایر روش‌ها خشک گردد(با رعایت درجه حرارت) . درجه حرارت مناسب برای خشک کردن گرده در حدود ۴۳ درجه سانتیگراد و یا کمی پایین‌تر از آن می‌باشد.

پس از هوا دادن و خشک کردن گرده می‌توان آنها را در ظروف سر بسته بدون نفوذ هوا قرار داد و در شرایط معمول اتاق حداکثر به مدت یک سال بدون از بین رفتن ارزش غذایی آن نگهداری نمود.

گرده‌های جمع‌آوری شده از مخزن تله را می‌توان مستقیماً در داخل فریزر نگهداری نمود که به این ترتیب می‌تواند ارزش غذایی خود را به مدت ۲ سال حفظ کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد